Åpen dag på kontoret for nye medlemmer

Publisert av: sigrid.sandal Publisert: 09. september 2022
Oppdatert: 07. november 2022
Lesetid: ca. 1 min

Bli bedre kjent med Bergen SV, politikken vår og våre medlemmer.

Vi starter nå opp med åpen dag på SV-kontoret. En tirsdag i måneden holder vi dørene åpne fra kl. 16.00- 20.00. Kom gjerne innom for en prat når det passer for deg i det tidsrommet, vi stiller med kaffe og te og kanskje noe å bite i.

Fast på møtene treffer du Kari og Ivar, i tillegg til dem kommen noen fra Bergen SV sitt styre styre, byrådsrepresentanter eller andre som jobber aktivt med et fagområde i bergenspolitikken til å vere med oss.

Vi ønsker at arrangementet både skal være en mulighet for deg som er ny til å bli kjent med andre hyggelige SV-medlemmer, og en mulighet til å gjøre seg kjent med Bergen SV og kunne få svar på spørsmål om lokallaget og politikken.

Møt oss på Bergen SV kontoret, 1. etasje i St. Jacobs plass 9.
Kart

Vi holder oss i det åpne området rett innenfor døren, og vi har lett adgang for rullestol.

Møtedatoer i høst er:
13. september
11. oktober
8. november
13. desember