SVs alternative budsjett for 2023

Publisert av: gabriel.steinsbekk Publisert: 12. desember 2022
Oppdatert: 12. desember 2022
Lesetid: ca. 2 min

Her finner du Bergen SVs alternative budsjett for kommunevalgåret 2023.

Her viser vi hvordan vi ville brukt pengene hvis det var opp til oss, og vi forsøker å peke ut en annen politisk retning for byen vår.

Vår ambisjon er å samle venstresiden og vinne valget i 2023. Så hvis du lurer på hvordan Bergen ville sett ut med venstresiden ved roret finner du kanskje noe av svaret her. Vi vet nemlig at det går an å endre den politiske retningen på byen vi bor i. Det er ingen naturlov som sier at vi må gjøre ting på samme måte, år etter år, uansett hvem som styrer.

Vi vet at det handler om politisk vilje – intet annet. Derfor leverer Bergen SV alltid alternative budsjetter som er realistiske og som kan gjennomføres som de er.

Vårt budsjett er ferdig saldert slik at inntekter og utgifter går opp. Om dette hadde blitt vedtatt ville vi gjennomført det akkurat som det står, krone for krone. Det kan du stole på.

SV prioriterer:

– Kamp mot fattigdom

– Klima og miljø

– Et trygt barnevern

– Kvalitet i velferden

– Tiltak for barnefamilier

Dette er politiske områder vi vet blir viktige i valgåret 2023. Vi garanterer at vi vil gjøre alt som står i vår makt for å gjennomføre det du leser her.

Vi håper vårt alternative budsjett gir deg et klarere bilde av vår politikk, våre økonomiske prioriteringer, og vår visjon for en grønnere og mer rettferdig by.

På vegne av hele bystyregruppen,

Mikkel Grüner, gruppeleder

Her finner du hele SVs alternative budsjett for 2023.