Hvordan melde seg på aktiviteter i Zetkin

Dette er en instruksjonsside for å bli med på aktiviteter i Zetkin.

1 Logg inn

2 Aktivist hovedside

Slik ser det ut når du har logget inn. Klikk på Gå til min side for å finne aktiviteter.

3 Aktiviteter og kampanje

Her finner du samtlige aktiviteter i hele Bergen SV.

Til høyre på siden ligger valkampaktivitetene til alle bydelslag sortert som egne kampanjer. Klikk på ditt bydelslag for å finne aktiviteter der du bor. Usikker på hvilket bydelslag du tilhører? Sjekk her.

4 Hvordan sortere visning av aktiviteter

Helt til venstre ligger det to knapper- en blå «vis meg hvor jeg trengs» og «velg hvilke aktiviteter jeg vil se». Den blå knappen sorterer vekk aktiviteter som allerede er godt bemannet. Da får du bare opp aktiviteter som trenger flere deltakere. Klikker du på filter knappen får du mulighet til å velge mellom ulike typer aktiviteter.

5 Hvordan melde seg på en aktivitet

Har du meldt deg på noe og blitt bekreftet rett før aktiviteten begynner, får du ikke selv melde deg av i Zetkin. Det er selvsagt lov å ombestemme seg eller få opp andre ting i kalenderen, men da vil vi gjerne ha beskjed over e-post eller telefon. På denne måten får vi sikret at vi kan finne flere folk til å være med- Alle aktiviteter har informasjon om kontaktperson som du kan sende melding til. Usikker på om det har kommet frem? Da sender du en mail til bergen@sv.no. Du finner kontaktperson under «les mer» på alle aktiviteter.

6 oversikt over hva jeg er påmeldt til

I oversikt over alle aktiviteter kan du klikke på fanen «mine aktiviteter». Her ser du alt du har meldt deg på til allerede.

Hjelp og spørsmål

Trenger du hjelp eller har spørsmål send oss en mail til bergen@sv.no.